Oy Husön Ratsastuskeskus AB, Talosaarentie 283, 00890 Helsinki
puh. 0400-351919, huso@huso.net

 

 

 

Hoitoponin/hevosen voit saada jos olet innostunut ja reipas, ratsastat meillä Husössä ja sinulla on perushoitomerkki suoritettu. Suosittelemme myös muiden hoitomerkkien suorittamista. Merkkejä voi suorittaa nappis- ja junnukerhoissa.

Hoitaminen on vapaaehtoista ja sen voi lopettaa milloin vaan. Hoitopäiviä hoitajalla on oltava vähintään kaksi viikossa, tällä pyrimme siihen että ponilla on muutama tuttu ihminen jotka se tuntee, eikä sen kanssa puuhastele joka päivä vain vieraat ihmiset.
Mikäli et pääse tallille hoitopäivänäsi, voit pyytää jotakin hoitajakaveriasi huolehtimaan hoitsustasi, mutta tämä ei ole pakollista. Tallille ei tarvitse myöskään ilmoittaa mikäli et pääse hoitpäivänäsi paikalle, sillä vastuu ponista ja sen hyvinvoinnista on aina kuitenkin tallihenkilökunnalla.

Hoitajien kokouksissa, joita on noin 2-3 kertaa kaudessa, käydään läpi hoitopäivät ja muita hoitajien asioita. Hoitopäiviä voi siis muuttaa, jos ponilla on vapaita päiviä tai jos toiselle hoitajalle sopii päivien vaihto.
Hoitajaksi haluavien kannattaa tulla hoitajien kokoukseen.
Hoitoponin voi saada vain hoitajien kokouksessa, jotta mahdollinen hoitoponijonotus menee mahdollisimman reilusti.
Hoitsunsa menettäneet hoitajat voivat saada uuden hoitsun kokouksen ulkopuolellakin ja he ovat etusijalla uusiin hoitajiin nähden.

Husö on KiVa-talli, mikä tarkoittaa sitä ettemme hyväksy minkäänlaista kiusaamista. Mikäli sinua kiusataan tai tiedät että joku kiusaa toista, tule kertomaan heti asiasta henkilökunnalle, me puutumme asiaan.


Hoitajien tehtäviin kuuluu


    ⁃    harjaaminen
    ⁃    varusteiden puhdistaminen
    ⁃    ruoka ja juomakupin puhtaana pitäminen
    ⁃    ponin hoito tunnin jälkeen
    ⁃    toimia esimerkillisesti, opastaa ja auttaa ratsastajien ponien kanssa

Ilmoitathan heti tallihenkilökunnalle, jos huomaat hoitsussasi jotain vikaa (haava, kenkä irti, ihan mitä vaan) tai sen karsinassa tai varusteissa on korjattavaa. Pieneltä tuntuvat asiatkin on tärkeää ilmoittaa, sillä hevostemme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää.


Mikäli sinulla on kysyttävää hoitamisesta laita rohkeasti viestiä ripsi@huso.net tai fb:n kautta.


Design ja toteutus: SiteFactory Oy
Kuvat: www.sailan.kuvat.fi
Kuvat: www.sallan.kuvat.fi